Patut Evolutiv 3 In 1 Louis White

Detalii tehnice:

Garantia patutului: 1 an

Greutate: 65 kg

Inaltime: 101 cm

Lungime: 144 cm

Latime: 72 cm

Culoare: Walnut

2 199 lei

Quantity

211070/11

Nou

MAI MULTE INFORMATII

Producator: Tutti Bambini

Patutul 3 in 1 Louis este un patut de dimensiuni mari, evolutiv, care va fi alaturi de bebelus pana in primele zile de scoala, si chiar si dupa-aceea.Patutul se adapteaza perfect tuturor etapelor de crestere a bebelusului. Acesta se transforma cu usurinta din patut destinat bebelusului, intr-unpat junior si apoi intr-o sofa chic! Patutul este realizat din lemn masiv de cea mai buna calitate,are dimensiuni generoase, pentru o utilizare indelungata, iar designul sau clasicsi elegantare un rafinament aparte, integrandu-se perfect in orice ambianta! Louis poate fi utilizat ca si patut pana in jurul varstei de 6 ani, dupa care se va transforma intr-o sofa foarte eleganta.

Caracteristici:

1. Patut realizat din lemn masiv, foarte stabil,clasic si deosebit de elegant

Patutul include un sertar de dimensiuni mari, foarte util pentru depozitarea tuturorlucrurilor bebelusului. Sertarul patutului esteculisant (fiindintegrat in patut). Pentru finisarea patutului s-a utilizat lac pe baza de apa

Atat lacul utilizat pentru finisare, cat si cleiul utilizat la imbinarea componentelor suntcertificate ca fiind non-toxice

Salteaua patutului poate fi pozitionata la 3 nivele de inaltime diferite, astfel incat mamica va avea acces facil la bebelusi, in toate etapele de crestere.

2. Patutul pentru bebelusi se poate transforma foarte usor intr-un pat junior

Patutul Junior se obtine prinindepartareaambelor laterale si prin pozitionarea suportului pentru saltea la cel mai jos nivel. In aceasta etapa este foarte utila, de asemenea, utilizarea sertarului pentru depozitarea lucrurilor copilului. Patutul este foarte stabil, gratie designului conceput pentru a asigura siguranta maxima si in aceasta etapa de utilizare a patutului. Patutul isi pasteaza aceleasii linii clasice si design rafinat, integrandu-se perfect in camera copilului. Patul junior poate fi utilizat in aceasta etapa din momentul in care copilul se poate urca/cobori singur din pat.

3. In cea de-a treia etapa, patutul se transforma intr-o sofa chic.

Tendintele trec, eleganta si rafinamentulclasicrezistaSofa-ua va fi utilizata ca unspatiu de odihna si de joaca foarte util. Asadarpatutul devine o piesa de mobilier foarte elegantasi utila pentru cei mici. Si in aceasta etapautilitatea sertarului integrat va fi apreciata.

Patutul respecta toate normele internationalede sigurantaEN 71, BSEN716 si BSEN8509

Norme de siguranta: BSEN716 and BSEN8509

Tipul de lemn utilizat: Frasin American

Reglare in inaltime a saltelei: DA

Laterala culisanta: NU

Sertar integrat: DA

Dimensiune saltea compatibila (neinclusa in colet): 70 x 140 cm

Recenzii

Scrieti o recenzie

Patut Evolutiv 3 In 1 Louis White

Patut Evolutiv 3 In 1 Louis White

Detalii tehnice:

Garantia patutului: 1 an

Greutate: 65 kg

Inaltime: 101 cm

Lungime: 144 cm

Latime: 72 cm

Culoare: Walnut

Scrieti o recenzie